Försäljningsvillkor,

Vi levererar varje  order inom 1-5 arbetsdagar.

Alla beställningar skickas med Posten eller Schenker, fraktkostnad vid order 0-500 kronor är 49 kronor och order överstigande 500 kronor levereras fraktfritt inom Sverige.

Vi tillämpar distanshandelslagen och ger dig 14-dagars ånger och returrätt. Varan måste returneras i oanvänt skick och i originalförpackning (komplett med inneremballage, etiketter m.m.). Swimnet förbehåller sig rätten att refusera en retur om varan är använd, eller orginalförpackningen är i sådant skick att varan inte kan säljas vidare. Varan skall återsändas i väsentligen oförändrat skick. Vid retur så kontakta oss på mail: swmnet@live.se eller på telefon: 0706268006.
Kunden står för kostnaden för returfrakt.

Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.
Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik.
Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet.